Özkan YILDIRIM

İsmail Bey sizden başladım isterseniz, Mavikent olarak ne gibi hizmetler veriyorsunuz, neler yapıyorsunuz?

İnşaatla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü çalışmaları yapabilmekteyiz. Dış cephe, yalıtım, mantolama, sıva işleri, kaba inşaatlar, elektrik işleri, kamera güvenlik sistemleri vesaire gibi buna benzer bütün hizmetlerle ilgili halkımıza hizmet vermekteyiz. 2005 yılında kurulmuş olan işletmemiz bu bağlamda halkımız gözünde güzel bir seviyeye gelmiştir. Bizler de bunun mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız. İnsanlarımızdan   teveccüh görmek, onlar tarafından tercih edilmek bizim için gerçekten en büyük mutluluktur.

Ali Bey,  şimdi de size bir soru sormak isterim. 12 yıl  firma garantisi veriyorsunuz, gerçekten bu durum  geniş anlamda bütün sektörlere baktığımızda pek görülen bir şey değil, bunu nasıl başarıyorsunuz?

KEŞİF ÜCRETSİZ

Bizi diğer firmalardan ayıran özelliğimiz farkımız şu; Mesela biz bir binadan davet aldığımızda, önce termal kameralarımızla  binanın ısı kaybını ölçüyoruz, kaçak var mı? Varsa nerelerde var gibi binanın genel durumuna bakıyoruz. Sonrasında nerede ne yapmamız gerektiği ile ilgili planlamalara geçiyoruz. Sonrasında bu  bilgileri gittiğimiz yere göre bina sahipleri ya da site yöneticileri ile paylaşıyoruz, ne yapacağımızı kendilerine anlatıyoruz. Onlar da kendi aralarında kısa bir zamanda görüşmeler yaptıktan sonra bize dönüş yapıyorlar sonrasında çalışmalarımıza  başlıyoruz. İlk aşamada yapmış olduğumuz   bu keşif çalışmamızın   tamamen ücretsiz olduğunu da ayrıca burada belirtmek istiyorum. İşi aldıktan sonra hemen güvenli bir şekilde İskeletimizi kurarak işe koyuluyoruz. Gereken bütün noktaları , deforme olmuş bütün yerleri elden geçirerek , aşama aşama ilerleyerek işi  bitirdikten  sonra tekrardan arkadaşlarımızın  kontrolünden geçtikten sonra ,iskelemizi  söküyor ve teslimatı yapıyoruz.

UYGUN FİYAT KOŞULLARIYLA MANTOLAMA BİZDE

Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu

Teslimattan   sonra  mantolama çalışmalarında 12 yıl garanti veriyoruz. Dekoratif sıva ve boya da ise 10 yıl Garanti veriyoruz. Kurumsal bir firma olduğumuzdan  bu manada kaliteli işçilik ve kaliteli ürünlerle hizmet verdiğimizden 15 yıldır bu sektörde her geçen yıl artan bir ivme ile bu günlere gelmiş bulunmaktayız. Yaptığımız işin kesinlikle arkasındayız ve de vermiş olduğumuz 12 yıllık garanti de bunun en önemli ispatıdır.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

İdris Bey ,şimdi  size bir sorumuz olacak. 15 yıldır zaten bu anlamda güzel bir çalışma ortaya koymuş bulunmaktasınız ve de 12 yıllık  garanti ile gerçekten bu anlamda ülke çapında da adınızdan çok fazla söz edilmekte, bize  şirketinizin gelecek hedefleri ile ilgili neler söylersiniz?

Bizim hedefimiz bizim için  çok önemli olan şey müşteri memnuniyeti, müşteriye karşı olan özgüvenimizdir. En öncelikli hedefimiz bunun devam etmesidir. Şirket anlamında  büyüme çabasındayız çok şükür şu an Bursa, Kocaeli, İstanbul ,Balıkesir, İzmir, Ankara ve Trakya Bölgesi'nde yoğun olarak çalışıyoruz. Bayilerimiz var arkadaşlarımız var. Biz olmasak da bayilerimiz aracılığıyla bu bölgelerde  bunu gerçekleştiriyoruz. Biz 12 yıllık Garanti veriyoruz söylemiş olduğumuz gibi işçilik  kalitesive  malzeme kalitesi anlamında gerçekten  çok iddialıyız.

Peki İsmail Bey fiyat anlamında neler söylersiniz, 12 yıl garantiyi duyunca insanlar tabii biraz çekimser  kalabiliyor.?

Piyasanın genelde belirlediği  bir fiyat  var,  onun üzerine çıktığınız zaman zaten iş yapamazsınız. Bizde bu ortalama fiyatın üzerine çıkmıyoruz, bizim kurumsal anlamda 300- 400 civarı   çalışanımız var sadece Bursa'da. Diğer şehirlerdekiler ayrı, ortalama fiyatın üzerine çıktığınız zaman zaten iş yapamazsınız. Ortalama fiyatın  altına da düştüğümüzü ayrıca söyleyebilirim. Bu nasıl oluyor diye soracak olursanız. Biz kurumsal olduğumuzdan, stoklarımız olsun, büyük ölçekli malzeme alımlarımız olsun kısacası büyük çaplı alımlar yapmış olduğumuzdan ve malzeme tedariğimizi uygun koşullarda büyük çaplı karşıladığımızdan çok kaliteli yapmış olduğumuz halde ortalama fiyatların altında teslimatlar gerçekleştiriyoruz. Kesinlikle biz çalışmalarımız bitene kadar ödeme almıyoruz. İşin teslimatı sırasında genelde % 30 kadar bir ödeme alıyoruz, geri kalanı da yine vatandaşlarımızı üzmeyecek şekilde taksitlere bölebiliyoruz, herkesin bütçesine, kesesine uygun   ödeme kolaylıkları  sağladığımızı söylemek istiyorum.

Ali Bey; Bu konuyla ilgili ben de bir şeyler söylemek isterim. İsmail beyinde söylemiş olduğu gibi , 12 yıllık garanti vermemizin yanı sıra fiyat anlamında da ortalamaların  altında kalmamızın en öncelikli sebebi malzeme alımlarımızı büyük ölçekli yıldan yıla yapmamız, yine söylemiş olduğumuz gibi büyük ölçekli alımlarda malzemenin alım fiyatı konusunda uygun almamız bizim elimizi müşterilerimiz karşısında daha rahat olmasını sağlamaktadır.

KURUMSAL OLMANIN AVANTAJINI HALKIMIZA SUNUYORUZ

Peki İdris Bey siz  neler eklemek istersiniz?

Genelde ülkede insanlarımızın, halkımızın geliri  belli genelde vatandaş korona var, işler zayıf o yüzden mantolamaya ısı yalıtıma   fırsat gelmiyor diyebiliyorlar. Ama sonuçta bunu da yaptırmaları lazım. O yüzden biz elimizden geldiğince kolaylık sağlıyoruz,evi mantolanmamış kimse kalmasın diye biz elimizden gelen kolaylığı sağlıyoruz. Bize telefon faturası öder gibi taksitlerini ödeyen kişiler var. Ben geliyorum ısı yalıtımını yapıp gerçekleştiriyorum. Sen nasıl istersen öyle ödersin diye söylüyoruz, hiçbir şekilde şart koşmuyoruz. Biz her bütçeye uygun koşullar sunuyoruz sıkıntıda olan kişilere hatta 2 ayda bir ödeme kolaylığı bile sağlyoruz, herkes mantolama ısı yalıtımı yaptırsınlar diye. Hem dış görünümü anlamında da gerçekten büyük güzellikler sunuyor. Yazın serin tutuyor, kışın sıcak tutuyor. %45'lere 50'lere varan  enerji tasarrufu sağlıyor.Şöyle düşünebiliriz işte doğalgaz anlamında 400 liralık bir fatura geliyorsa bu vatandaşlarımız işte burada ısı yalıtımı ile birlikte ısı kaybı sona erdiğinden  bu fatura 200 liraya düştüğünde  200 lirasını da  bize vermiş oluyorlar, birkaç senede  bu vermiş oldukları parayı çıkartmış kurtarmış oluyorlar.

FATURA ÖDER GİBİ TAKSİT İMKANI

Peki Ali Bey son olarak size sormak isterim. Mantolama ve ısı yalıtımı insanlarımızın hayatını kolaylaştıran bir uygulama değil mi?

Mantolama ve ısı yalıtımı yazın serin, kışın sıcak tutar. Biz işçilik ve malzememizin arkasındayız, normalde bakarsanız bize ekstra bir para da ödemiyorlar işte 500 lira normalde fatura gelen bir daireye ısı yalıtımı ve mantolama dan sonra bu rakam 200 liraya 250 liraya kadar düşüyor.Geri kalan kısmını da bize taksit olarak ödediklerini düşünün böyle bir durum. Bunun yanı sıra enerji kimlik belgelerini de ücretsiz olarak verdiğimizi  eklemek istiyorum, şu an ülke genelinde bölüm bölüm bunun  yapılması şart koşulacak şu an Bursa'da pandemiden  dolayı bu ertelendi bu hizmeti de ücretsiz bir şekilde enerji kimlik belgesi anlamında verdiğimizi değerli müşterilerimize  söylemek istiyorum.

BU FIRSATTAN HERKES FAYDALANSIN..!!

Bizim sormak istediğimiz ,merak edilen sorular bu kadar son olarak İsmail Bey siz neler eklemek istersiniz?

Kesinlikle bütün apartman sakinlerine, site yönetimlerine mantolama ve ısı yalıtımı uygulamalarını eğer yapmamışlarsa bir an evvel yapmalarını tavsiye etmek istiyorum. Gerçekten bu büyük fırsat Mavikent tecrübesi ile 15 yıldır biz bunu Bursa başta olmak üzere az önce de belirtmiş olduğumuz şehirlerde bu hizmeti sunmaktayız. 12 yıla varan bir Garanti çerçevesinde ve ortalama fiyatların altında bu hizmeti sunmaktayız, bu fırsatı ben buradan bütün Bursa'da yaşayan vatandaşlarımıza halkımıza önermek istiyorum, aşağıda bulunan telefon numaralarımızdan bizimle  irtibata geçerek bu sorunlarını  giderebilirler, evlerinin  kışın sıcak bir yuva ,yazın serin bir yuva olmalarını istiyorlarsa  mutlaka bizi arasınlar. Öncelikle gelelim ücretsiz keşfimizi yapalım, sonrasında ne yapabileceğimizi oturup birlikte kararlaştıralım.Son olarak buradan  herkese selamlarımı iletmek istiyorum, esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Dikkaldırım Mahallesi , Dikkaldırım Caddesi

2.Alev Sokak  No:22 

0532 064 28 76 - 0532 384 75 62 - 0541 622 32 97