Özkan YILDIRIM

Kurban Bayram sabahı özel çekimlerin yanı sıra gelen konuklardan yorum almak maksadıyla gitmiş olduğumuz çiftlikte öncelikle kalabalık olmasına rağmen her şeyin düzenli bir şekilde işlemesinden dolayı kesinlikle karmaşa yoktu. Fatih Aile Kasabı ve Demirtaş Fatih Aile Besi Çiftliği'nin kurucusu Fatih Gürür’ün babası Şaban Görür ağabeyimiz, günün önemine binaen kısa bir açıklama yaptı.

ÖDÜN VERMEKSİZİN HİZMETE DEVAM

“Burada oğlum ve geniş ekibimizle birlikte Bursa'da yaşayan, mahallemizde yaşayan, bütün kardeşlerimize, dostlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Bizim için kesinlikle para, maddiyat ön planda şimdiye dek hiçbir zaman olmadı, bundan sonra da olmayacak. Hijyen temizlik, düzen olmazsa olmazlarımız arasında. Her geçen gün potansiyelimiz artıyor, fakat bizim öncelikli hedefimiz vermiş olduğumuz hizmet kalitesinden kesinlikle ödün vermemek. Çiftliğimizde, kesimhanemizde en önem verdiğimiz husus  hijyen ve çevre temizliği.Bu konu ne kadar  önemliyse, gelen konuklarımızın  sağlığı da  bizim için çok önemli olduğundan pandemiye özel tedbirler aldık.Bu yüzden daha önceki yıllar konuklarımızın beklemeleri için orta bölümde bir yer belirlerken bu sene otoparkımızın bir kısmını bu şekilde onlara ayırdık.Yine daha önceki yıllarda yapmış olduğumuz ikramlarda da yine fazla yoğunlaşma ve teması en aza  indirmek  için bu sene değişikliklere gittik. Her şey halkımız için, onların sağlığı için bu çok önemli ve göz ardı edilmemesi gereken bir husus” dedi.

Sonrasında bayram sabahının erken saatlerinde çiftliğe gelerek kurbanlarının kesiminde bulunan halkımıza mikrofonu uzattık ve onlardan da kısa bir değerlendirmede bulunmalarını rica ettik.

HER ŞEY MÜKEMMEL

Mustafa Biçer; Neredeyse Çiftlik kurulduğundan beri buraya geliyorum, denilen saatte buraya geliyoruz yine kısa bir zaman sürecinden sonra kurbanlıklarımızı hissemizi alıp gidiyoruz. Arkadaşlar da burada çok yardımcı oluyorlar işte görüyorsunuz hijyen konusu olsun, otopark sıkıntısının olmaması ile ilgili olsun, uygun fiyatı ile olsun verilen yüksek hizmetle olsun gerçekten her şey mükemmel. Tam söylenilen saatte buraya geliyoruz, sonrasında kısa bir bekleme sürecinden sonra alıp gidiyoruz. Çok çok güzel bir yer bu manada bütün herkese ben burasını önermek istiyorum. Her geçen sene yeni gelen kişi sayısının artıyor olduğunu gözlemlememe rağmen verilen hizmet standartı kesinlikle düşmüyor, bu da tabii bizler için en önemli unsurlardan biri ben de buradan herkesin ayrıca bayramlarını kutlamak istiyorum.

FATİH AĞABEYİ MAHALLEDEN TANIYORUM

Erdinç Yanar; Uzun zamandır Fatih ağabey ile çalışıyoruz, normalde mahallemiz de kasapları var diğer zamanlarda bütün ihtiyaçlarımızı da oradan görüyoruz. Sonrasında bu Çiftliği kurdular buraya yıllardan beri ağabeyim Ertuğrul Yanar ile birlikte buraya geliyoruz. Herkese tavsiye etmek istiyorum hijyen konuları, çevre temizliği konuları tabii çok önemli. Gördüğüm kadarıyla herkes burada çok mutlu. Bu hizmet anlayışının uzun yıllar devam etmesini diliyorum ve herkese hayırlı kurbanlar dilemek istiyorum buradan.

MÜŞTERİ SAYISI ARTSADA, KESİNLİKLE HİZMET KALİTESİ DÜŞMÜYOR

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

Ahmet Ayaz; Biz de aşağı yukarı 6 -7 yıldır buraya geliyoruz, hizmet olarak gerçekten çok güzel düzenli, tertipli olması da çok güzel. Mahalleden de zaten tanıyoruz kendilerini sevdiğimiz bir ağabeyimiz. Normal alışverişlerimizi de yine mahalleden Fatih abiden yapıyoruz. Herkese gönül rahatlığı ile burayı önerebilirim. Ailemiz,  yakın çevremiz herkes burada. Ayrıca herkesin hayırlı güzel bir bayram geçirmesini de temenni etmek istiyorum.

SENEYE BİZDE BURADAYIZ

Mehmet Elbey;  Biz bir arkadaşımıza yardımcı olmak için buraya geldik hem de bir bakalım görelim dedik. Gerçekten söylenildiği kadar varmış çok güzel bir yer kesinlikle karmaşa vesaire yok. Herkes sırasını randevusunu biliyor ona göre geliyor. Büyükbaşlarda olsun, küçükbaşlarda olsun her şey çok güzel bir düzen içerisinde yürüyor... İnşallah seneye biz de burada olacağız ailecek. Hatta kardeşlerime de söyleyeceğim onlara da anlatacağım hep birlikte bir danaya da girebiliriz diye düşünüyorum.

OTOPARKI BİLE DÜŞÜNMÜŞLER

Niyazi Güney; Biz de çok uzun yıllardır buradan kurbanımızı alıyoruz, kestiriyoruz. Çok güzel olması elbette çok iyi. Ayrıca görmüş olduğunuz gibi hem soğuk hava deposu, hem otopark hizmeti, hem değişik çeşitli ikramlar olsun gerçekten çok güzel. Demirtaş'tan buraya gelirken yol boyunda araçları park etme hususunda sıkıntılar oluyor diğer yerler de otopark olmadığı için araçlar genelde yolun kenarına park ediliyor ama burada öyle bir durum da yok kocaman bir arsayı, araziyi açmışlar otopark olarak hizmet veriyor. Bu gerçekten mükemmel bu bile düşünülmüş. Şehirde birçok yerde AVM’lerin bile otoparkı yok. Bunları düşünenlerden, yapanlardan Allah razı olsun. Böyle bir işletme değil Bursa’da Türkiye’de bile çok azdır.

Çeyrek asra yakındır güven esaslı çalışmalarıyla kırmızı et sektöründe ve kurbanlık hizmetlerinde Bursa’da adından oldukça fazla söz ettirmiş olan Fatih Aile Kasabı ve aynı zamanda Demirtaş Fatih Aile Besi Çiftliği’nin kurucusu ve işletmecisi Sayın Fatih Görür’e,  Fatih Bey’in değerli babası Sayın Şaban Görür’e ve birbirinden becerikli 80’e yakın kasap ve diğer hizmet birimlerinde görev almış olan geniş ekibine bundan sonraki yıllarda da başarılarının devamını diliyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

FATİH AİLE KASABI

HACISEYFETTİN MAHALLESİ

İNCİRLİ CADDESİ NO:143/A

TEL: 0 224 328 78 43

GSM: 0 530 875 44 16

YILDIRIM /BURSA