Ufuk IRGAŞ

Fatih Mahallesi’nin amatör kümedeki tek temsilcisi Fatihgücü Gençlik Spor Kulübü, iç transferde dört futbolcusuyla anlaşmaya vararak yeni sezon çalışmalarına başladı. 2017 yılında liglere merhaba diyen ve ilk sezon 2 amatör kümede şampiyon olarak birinci amatör kümeye yükselen Sarı-Siyah ve Beyazlılar geçtiğimiz sezonda yer aldıkları 1. amatör kümede şampiyon olarak Süper Amatör’e yükselmişlerdi.

DMS DİŞLİ’DEN BÜYÜK DESTEK

Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım” Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım”

Kulübün yönetim kurulunun sezon öncesinde DMS Dişli’nin sahibi Serkan Salık ve takımın kaleci antrenörü Ünsal Pesemetçi ile 2020-2021 Sezonu için varılan sponsor anlaşmasını gerçekleştirdiklerini ifade eden kulüp başkanı Adem Sevinç, geçtiğimiz hafta sonu iç transferde anlaşma yapılan dört futbolcunun tanıtımını ve sezon öncesindeki görüşlerini kulübün tesislerinde düzenlenen tanıtım programında paylaştı.

BAŞKANDAN KENETLENME ÇAĞRISI

İç transferde Burak Aydın, Gürkan Uğur İleri, Tugay Akın ve Oğuzhan Bayram’la anlaşmaya vardıklarını ifade eden kulüp başkanı Adem Sevinç, sezon öncesinde yaptığı açıklamada, "Çin’de başlayan ve milyonlarca insanın ölümüne sebep olan koronavirüs salgınıyla mücadele ettiği bu günlerde kulübümüz yeni sezona merhaba diyor. Başkanlığını yaptığım kulübümüzde ben ve arkadaşlarımın ortak düşünce ve fikri, öncelikle Fatih Gücü’nün kendi değerlerini ön plana çıkarmaktır. Çok büyük ve genç potansiyele sahip olan Fatih Mahallesi'nde gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmektense spor yapmaları için üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. Zengin bir futbolcu kadromuzda yer alan futbolcuların tamamı mahallemizde oturmaktadır. Mahallimizde ikamet eden işadamları ile kulübümüz tam bir işbirliği içindedir. İşadamları ve mahallemizde oturan futbol sevdalıları ile kenetlenerek Türk futboluna katkı koymak için çalışıyoruz. Bu sezon genç bir kadroyla mücadele edeceğimiz Süper Amatör Ligi’nde takımımız Bölgesel Amatör Lig’e yükselme mücadelesi verecektir. Teknik ekibimiz ve futbolcularımızın bu bilinçle ligde mücadele edeceklerine inanıyor ve başarılar diliyorum. Ben bu arda kulübümüze Sponsor olan DMS DİŞLİ’nin sahibi sanayici iş insanı Serkan Salık ve kaleci antrenörümüz Ünsal Pesemetçi’ye verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

KULÜBÜN YÖNETİM KURULU

Adem Sevinç (Başkan), Beklan Özçelik (Genel Kaptan), Mustafa Vural (Sportif Direktör), Cemil Aydın (Teknik Sorumlu), İdris Çalışkan (Kulüp Müdürü). Üyeler: Süleyman Uzun, Kadir Can, Ersin Aydey, Ümit Bayram, Ahmet Bodur, Salih Kabak, Alemdar Albayrak, Mehmet Karakoç, Adem Aydın ve Samet Çimer.