Özkan YILDIRIM

Tavuk döner ve et döner dendiğinde gerçekten de Bursa’da nam salmış olan, bu güzel tat için Bursa’nın her yerinden, ilçelerinden, şehir dışından  bile hatırı sayılır derecede devamlı müşterileriniz olduğunu biliyorum.  Fatih Usta öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında da lezzetinizin sırlarını az da olsa bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

 BİZİM İÇİN KALİTE ESAS..

Elbette, memnuniyetle. 1977 yılında Karacabey Uluabat Köyünde doğdum. Dededen, toruna geçerek 1971 yılından günümüze gelen bir lezzeti müşterilerimizle buluşturuyoruz. En iyi döner için en uygun et olan dana budunun tranş kısmını kullanıyoruz. Beyaz etimizi yine ülkemizin en güzide kuruluşlarından tedarik ediyoruz. Koyun ya da kuzunun kol ve but kısmı da karışım yapılırsa harika oluyor. Önemli olan etin yaprak inceliğinde kesilmesidir. Dönerin daha lezzetli olması için aralarına kuzunun gömlek yağı veya koyun kuyruğundan ince kesilen yağ parçalarını da kullanıyoruz. Döner etimizin aralarına 1/3 oranında kıyma koyuyoruz ki bu kıyma, sinirlerinden ayrılmış, döner çıkarıldıktan sonra kalan etin çekilmesiyle elde ediliyor. Kıyma yağla eti birbirine bağlaması için ve ayrı bir lezzet için şart.

Demirtaş ve Görükle’ye müjdemiz var

Yunuseli Meydanında uzun yıllardır sürdürdüğümüz hizmet kalitemizi  en kısa zamanda Demirtaş ve Görükleli hemşerilerimize sunmanın heyecanını yaşamaktayız. Gerekli yerlerden gerekli olan sözleri aldık inşalllah en kısa zamanda faaliyete geçeceğiz. Güzel lezzetlerimizin sırrına gelecek olursam.  Yaprak inceliğinde doğranmış dönerlik et, süt, sıvıyağ, soğan suyu, tuz ve karabiber karışımından hazırladığımız özel sosta bir gece bekletiyoruz. Kısık ateşte eti kurutmadan, devamlı çevrilerek lezzetini kaybetmeden pişmesini sağlıyoruz. Altına biriken yağlı su ile et yüzeyini arada bir yağlıyoruz ki bizim lezzetimiz ortaya çıksın, mevsimine, müşterilerimizin arz ve taleplerine göre değişik lezzetlerimizin olduğunu hatırlatmama gerek var mı?  Bir de dönerle birlikte biber veya salatalık turşusu iyi gider.

Yeni çalışma arkadaşları arıyoruz

Sektörde işini bilerek yapan personel eksikliği maalesef var ve bizde bu yönde bir arayış içerisindeyiz. Döner ustası olsun ,yardımcı elemanlar konusunda olsun personel eksikliği bulunan bölümlerimize işini iyi derecede yapan arkadaşlarımızı katacağız. Söyleşimizin sonundaki iletişim bilgilerinden bu konuda bize ulaşabilirler.

BİZİM FARKIMIZ BUU

Yıllardır edindiğim tecrübe ile müşterilerimizin ne istediğini iyi biliyorum. Bizim gibi orta gelirli insanların yaşadığı bölgelerde hem hijyen ve güvenilir olacaksınız, hem lezzet ve kaliteden ödün vermeyeceksiniz, hem de dar bütçeli insanlarımıza hizmet ettiğinizin bilincinde olarak doyurucu, bol ve ekonomik fiyata karınlarını doyuracaksınız. İşte bizim farkımız, adımız gibi hiçbir zaman kalitemizden ödün vermeden bol bol tavuk ve et dönerlerimiz ile Bursalılara hizmete devam etme çabasındayız.

GÜLERYÜZLÜ KALİTELİ HİZMET EN ÖNEMLİ DÜSTURUMUZDUR

Güleryüzlü ve iyi yetişmiş personelimizle, kaliteden ödün vermeden hizmet amacındayız. Servis motorlarımız ve bir  aracımızla başta Yunuseli olmak üzere, Gümüştepe, Yunuseli Toki, Ahmetbey, Yeniceabat, Dereçavuş ve çevrelerine kadar paket servisimiz bulunmaktadır. Sabah 08.00’de başlayan hizmet aşkı gece 22:00’lere kadar sürmektedir. Bilindiği üzere şu an koronavirüs nedeniyle gel-al veya paket servis yapmaktayız.

İSMİMİZDEN GELEN BOL-BOL VE DOYURUCU OLMASI ÇOK ÖNEMLİ

İmalatçı olduğumuzdan bütün ürünlerimizde bol bol ve dolu koyuyoruz. Dönerlerimiz olsun, pideli köftemiz olsun, sucuklarımız olsun, dürümümüz, atomumuz ve hepsinde elimizden geldiğince dolu dolu olmasına azami dikkat ediyoruz. Zaten ismimizde oradan geliyor. “Fatih Usta Bol-Bol döner".

Güzel lezzetleriyle ünü şehir dışına kadar çıkmış olan Bol Bol Döner’in sahibi Fatih Ustaya bizlerde bu birbirinden güzel  BAŞYAPIT lezzetleri şehrimize kazandırdığı için teşekkür etmek istiyoruz. Tavuk döner ve et döner seven Bursalılara bu güzel lezzet durağını gözüm kapalı önermek istediğimi de ayrıca eklemek istiyorum.   Herkese afiyet olsun.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül

YUNUSELİ MEYDANI

FUAT KUŞÇUOĞLU CADDESİ

OSMANGAZİ/BURSA

PAKET SERVİS VE GEL-AL SERVİS TELEFONLARI:

0 224 248 46 06

0 546 503 15 03

0 532 671 76 72