Mustafa TANITAN-Ufuk IRGAŞ

Genellikle Samsun başta olmak üzere, doğu illerinden göç ederek Bursa’ya yerleşenlerin yaşadığı Millet Mahallesi sakinleri geçtiğimiz hafta başında Özen Mutfak Outlet mağazasının açılış coşkusunu yaşadı. Sade bir törenle açılışı yapılan; tencere, tava, çaydanlık gibi mutfak setlerinin toptan ve perakende satışlarının yapıldığı mağaza çevrede yaşayanların adeta uğrak yeri haline geldi.

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

ADIM ADIM ARAŞTIRDILAR

Özen çifti doğdukları Muş ve Adana topraklarından göç ederek dünyada mekan, ahirette iman düsturu ile hareket ederek Bursa yaşamlarına ev kiralayarak başladı. Özen çifti günlerce hatta aylarca Bursa'nın çeşitli semtlerini adım adım dolaşıp esnaflarla fikir alış verişi yaptıktan sonra Millet Mahallesi 7202. Sk. 18/C Yıldırım adresinde ihtiyaç duyulan tencere tava outlet mağazasını açtılar. Koronavirüs tedbirleri kapsamında fabrikadan halka toptan ve perakende satışlarının yapıldığı mağaza açılışında Adanalı Fethi Özen yaptığı konuşmada, "Bir yıldan bu yana Ülkemizde yaşadığımız koronavirüs salgını yüzünden birçok fabrika ve işyeri iflas edip faaliyetlerine son verirken biz doyduğumuz Bursa ekonomisine katkıda bulunmak için büyük bir özveri ve cesaretle bu mağazayı açtık. Bakın hemen karşımızda bir İlköğretim okulu ve yüz metre aşağımızda ise Cumartesi halk pazarı var. İşte bu iki etken müşteri bazında bize avantaj sağlıyor" ifadelerini kullandı.

"MÜŞTERİ VELİNİMETİMİZDİR"

Sade bir törenle açılışı gerçekleştirilen Özen Mutfak Outlet mağaza sahibi Fethi Özen, açılışın ardından gazetemize yaptığı açıklamada; "Bursa da yaşayan hemşehrilerim ve çevre esnafından aldığım icazetle bugün semtimize bir AVM’yi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Mahallemizde yaşayan hemşerilerim ve semt sakinleri başta olmak üzere yeni evlenecek çiftler ve evlerini yenileyecek ailelerinin tüm mutfak araç ve gereçlerini temin edebilecekleri mağazamızda müşteri velinimettir ve az olsun helal olsun halka hizmet etmenin Hakka hizmet etmek anlayışı ile hizmet vereceğiz. Ben konuşmamı fazla uzatmak istemiyor açılışımıza katılan müşterilerimize şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.