Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

Mehmet ÇETİNKAYA

Ülke olarak yeni tip koronavirüsle tanışmamız ve mücadele etmemizin 228. günü; yani 7 ay 14 gün... Gülcan ile Can düğün yaptıklarında yeni tip koronavirüsle mücadele etmemizin 201. günü idi. Fatma-Ferruh Cice ailesinin biricik kızları Gülcan ile Gülmine-Yaşar Çeperli çiftinin yakışıklı oğulları Can, ömür boyu birlikteliğe ‘evet’ dedi. Çiftin heyecanları gözlerinden okunurken, gelin ile damadın ailesi ve yakın arkadaşları da bu mutluluğa ortak olmanın keyfini yaşadı. Düğünde ‘agazete’ / Sager Medya Gazetecilik & Yayıncılık Limited Şirketi ve BURYAP Group Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Sağer de çiçeği burnunda çifti yalnız bırakmadı.

3 YILLIK AŞK HİKÂYESİ

Aşkın filizleri BURYAP İş Merkezi’ndeki sigorta firmasında yeşillendi. O firmada çalışan Gülcan ile BURYAP İnşaat’ta görev yapan Can’ın aşk hikâyesi, 2017 yılının ocak ayında başladı. Dolu dolu geçen 3 yılın ardından çift aşklarını 27 Eylül 2020’de resmiyete döktü.

KORONA BİLE ENGEL OLAMADI

Gülcan-Can Çeperli çiftinin güzel hikâyesine yeni tip koronavirüs pandemisi bile engel olamadı. Mutluluğa yelken açtıkları bu süreçte salgın ihtimalini düşünmediklerini belirten gençler; bu süreçte yanlarında olan, maddi manevi destekleriyle kendilerini sevindirip, mutluluklarına ortak olan herkese teşekkürü borç bildiklerini dile getirdiler.