Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarına Kurban Bayramı öncesi de devam ediyor. Osmangazi ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 1 kilo 200 gram kannabinoid, 100 gram metamfetamin, 50 adet ecstasy tablet ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilerek 7 kişi gözaltına alındı.

Eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonlarının ardından NARKO-TEM WhatsApp ihbar hattına teşekkür mesajı yağdı. Mahalle sakinleri film gibi uyuşturucu operasyonunun ardından polislere teşekkür etmek için NARKO-TEM'e yazdı. Mahalle esnafı, "Dün gece Dikkaldırım'da narkotik ekiplerinin operasyondan dolayı çok teşekkür ederiz. Film gibiydi, bugün herkes yapılan operasyonu konuşuyor. Halkı için canını hiçe sayan o kahramanları anlatıyor ve gurur duyuyor. Polis memuru arkadaşları Allah korusun diye dua ediyor. Dualarımız sizlerle. İyiki varsınız Dikkaldırım esnafı" notunu paylaştı.

 7 ŞÜPHELİDEN 6'SI TUTUKLANDI

Gözaltına alındıktan sonra sorgulanan ve dün adliyeye çıkarılan U.K., A.K., A.Ç., H.Ç., B.C.Y., E.T.M. ve M.Ş.'den 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

(Özel) Güven Timleri’nden 1 kilometre boyunca böyle kaçtı, 12 yıl hapis cezası ortaya çıktı (Özel) Güven Timleri’nden 1 kilometre boyunca böyle kaçtı, 12 yıl hapis cezası ortaya çıktı