Ufuk IRGAŞ-Mustafa TANITAN

Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Saruhan'ın Hemşire eşi Fatma Saruhan geçtiğimiz hafta sonu Şehir Hastanesi’nde başarılı bir operasyonla nur topu gibi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Geçtiğimiz yıllarda İstanbul Vizyon Türk TV’de Mersinli İsmail’in gerçekleştirdiği “İkimizin Şarkısı” programında solist olarak sahne alan Ali Saruhan, ikinci kez baba olmanın gururunu yaşarken doğan oğluna Sergen Yalçın adını verdi.

Fanatik bir Beşiktaş taraftarı ve Sergen Yalçın hayranı olan sanatçı Saruhan, Ovaakça’daki dairelerinde gerçekleştirdiğimiz görüşmede şunları söyledi: “Erkek çocukları çok seviyorum, bir de erkek kardeşim olmasını çok isterdim. 11 yaşındaki kızım Eylül başta olmak üzere ben ve eşimin duaları kabul oldu. Eşim 2 kilo sekiz yüz gram ağırlığında nur topu gibi erkek çocuk dünyaya getirdi. Bundan böyle eşim ve bana, kızım ve oğlumu ülkeme faydalı birer insan olarak yetiştirip mürüvvetlerini görmek kalıyor. Tabi ki Allah ömür verirse, gençlik yıllarımda ben de amatörce top koşturdum. Bursa'da oturmama ve Bursa'nın ekmeğini yememe rağmen fanatik bir Beşiktaş taraftarı ve Sergen Yalçın hayranıyım. Bu yüzden doğan oğluma Sergen Yalçın adını verdim. Henüz 5 günlük olmasına rağmen ona siyah beyaz Beşiktaş forması giydirdim. Hayallerim var; ömrüm yeterse oğlumu Sergen gibi yetiştirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

ON PARMAĞINDA ON MARİFET

Ablası Kadriye Saruhan'la birlikte televizyonlarda boy gösteren Ali Saruhan, aktif olarak Bursa Kütahyalılar Derneği Başkan Yardımcılığı ve Kütahya Tavşanlılar Dernek Başkanlığı görevini de başarıyla yürütüyor. Bir ara Belediye meclis adayı da olan Ali Saruhan, aslen Kütahya Domaniçli. Ekmeğini sesi ve sazıyla kazanan Ali Saruhan, aynı zamanda sunuculuk ve organizasyon işleriyle da adını duyuruyor. Efendi ve dürüstlüğüyle de isim yapan Ali Saruhan, dağ yöresinde gerçekleştirilen şenlik ve düğünlerin aranılan sanatçısı konumunu da koruyor.

Kestane keyfiniz yeni yılda zehir olmasın Kestane keyfiniz yeni yılda zehir olmasın

TEDBİRLERE UYALIM

Ali Saruhan koronavirüs yüzünden birçok sanatçının iş bulamaz hale geldiğini, dünyanın büyük bir sınavdan geçtiğini de dile getirdi ve ekledi: "Derdini veren Allah’ım, dermanını da elbet bir gün verecektir. Şimdilik tedbirlere uymaktan başka elimizden gelen bir şey yok. Ülkemiz ve dünya daha öncede bu tür virüsleri atlatmıştı. Biraz sabırlı olalım, tedbirlere uyalım."