Gökhan GÜNDOĞDU

Bursaspor’a hoca dayanmıyor… Yalçın Koşukavak’tan sonra Timsah’ta önceki gün İbrahim Üzülmez’le de yollar ayrıldı. Liglere verilen pandemi arası sonrasında Süper Lig parolasıyla sahaya çıkan Yeşil Beyazlı takım, Keçiörengücü deplasmanından da boynu bükük dönünce, taraftar oldukça gerilmeye başladı. Peki, Üzülmez’den boşalan yere kim gelecek? Sosyal medyada durumu yorumlayan taraftar camianın kendi evlatlarından yana. Özellikle istenen isim ise Mustafa Er.

BATALLA OLSA KEŞKE AMA…

Timsahlar start verdi Timsahlar start verdi

Bursaspor’un fedakâr eski futbolcularından olan Mustafa Er, çok ayrılıkta takımın başına getirilmiş ve görevini hakkıyla icra etmişti. Biliyorsunuz ki bundan birkaç ay önce Batalla’nın adı zikredilmişti. Bu sene olur mu bilmem ama önümüzdeki yıl Mustafa Er ve Batalla ikilisinden aynı anda faydalanılamaz mı?

İRFAN BUZ YİNE GÜNDEMDE

Er’in yanı sıra konuşulan isimler arasında İsmail Ertekin, İrfan Buz, Yücel İldiz, Mustafa Denizli ve Ersun Yanal gibi isimler de var. Bu hocalar ne kadar faydalı olur bilinmez ancak tribünlerin gönlünde Mustafa Er ve İrfan Buz’un yeri bir başka. Her hoca gittiğinde İrfan Buz ismi süsler spor sayfalarını. Kim gelirse gelsin… Yeter ki biz Süper Lig’e çıkalım artık.

BU İSİM HİÇE ATILMASIN

Yeşil Beyazlı camianın altyapı takımlarında yıllarca görev yapan Musa Öztürk de hiçe atılmayacak bir arma sevdalısı. UEFA A lisansına sahip olan 50 yaşındaki Öztürk, altyapı gelişim baş antrenörlüğünün yanında kulüp için nice mücadeleler verdi. Bursaspor’un U-16, U-17, U-18, U-19 ve U-21 takımlarında çok yıldızı keşfeden Öztürk ismi de yazılsın bir kenara.