Ufuk IRGAŞ/Mustafa TANITAN

Tuğçe Tayfur Yaklaşık üç saat süren programında gösterdiği performansla izleyenlerden tam not  alırken kendisini yaklaşık üç yüz sanatçı eğlence ve müziksever izledi. Sanatçı programda günümüzün sevilen eserlerini dinleyicileriyle birlikte seslendirdi.

GÖNLÜMDE TAHT KURDULAR

Özel sazları eşliğinde babasının şarkılarının ağırlıkta olduğu bir program sunan Tuğçe Tayfur, usta sanatçıları aratmayacak bir performans sergiledi. Tuğçe Tayfur programı sırasında kendisini dinlemeye gelen sevenlerine hitaben yaptığı konuşmada  "Beni dinlemeye gelen Bursalı müzikseverler ve hayranlarıma öncelikli olarak teşekkür etmek istiyorum. Mesleğim gereği doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine ülkemi karış karış dolaşıyor konserler veriyorum. Verdiğim konserlerde özellikle babamın şarkılarını dinleyicilerimle paylaşıyor ve birlikte okumaya çalışıyorum. Sanata ve sanatçıya değer verip baş tacı yapan Bursa ve Bursalıların benim gönlümde ayrı bir yeri var. Sanat güneşimiz Zeki Müren'in memleketi Bursa da örnek aldığım ve gurur duyduğum babam ve annem defalarca sahne alıp benimde gönlümde taht kurduğum Bursalıların takdir ve alkışlarını almıştı. O yıllarda bende annem ve babamla birlikte turnelere katılmıştım" ifadelerini kullandı.

İSTEKLERE DEVAM

Davetlilerin istekleri doğrultusunda bir program sunan Tuğçe Tayfur, baba dostum gazeteci ağabeyim dediği Mustafa Tanıtan'ın sürpriziyle karşılaştı. Tanıtan, 30 Yıl önce Ferdi Tayfur'un Bursa konserlerinde çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı sürpriz tabloyla sahneye çıkıp hediyesini takdim etti. 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Eski Bursasporlu Tuncay Erdem'in işletmeciğini yapan Turistik Özlüce MEZE Restoran işletme müdürü Murat Doğru da gazetemize yaptığı özel açıklamada “Ben öncelikli olarak size ve çalışanlarınıza teşekkür etmek istiyorum. Sosyal medyanın gazete haberlerinin önüne geçtiği  günümüzde gerçekleştirdiğiniz magazin haberleriyle gazetenizin yaşamasına katkıda bulunuyorsunuz  Bana gelince çekirdekten yetişme ve deneyimli bir işletmeci olarak Eğlence ve müzik sever bütün Bursalıları ünlü sanatçıları Bursalı hayranlarıyla buluşturan sürpriz programların yapıldığı Özlüce KARYA MEZE Restorana bekliyorum.”diye konuştu.

’Sırrını Biliyorum’a Bursa’da samimi gala ’Sırrını Biliyorum’a Bursa’da samimi gala

TUĞÇE TAYFUR KİMDİR.?

32 Yaşındaki Tuğçe Tayfur 18 Mart 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Tuğçe Tayfur’un burcu ise balıktır. Sevilen ismin kızı ilkokul eğitimini Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki İlkolu’nda; ortaokul öğrenimini ise İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi’nde gördü. Ardından üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü’nde tamamladı. Küçük yaşlardan beri müziğe karşı özel bir ilgisi bulunan Tuğçe Tayfur, çocukluk döneminde piyano ve keman eğitimi aldı. Ailesinden destek alan Tuğçe Tayfur müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.Babası Ferdi Tayfur’un yolundan giderek şarkıcılık kariyerini başlatan Tuğçe Tayfur Evde Yoktun, Ah Akşamlar, Elim Kolum Bağlı, Bekle Beni ve Denedim Vallahi şarkılarına vokal yaptı. 2010 yılında Joker isimli bir grubun solistliğini yapan Tuğçe Tayfur bir dönem ABD’de yaşadı.2015 yılında Türkiye’ye dönerek sahne çalışmalarını hızlandıran Tuğçe Tayfur, albümünde Kalp Dayanmaz, Köle Olup ve Yok Olsam şarkılarını seslendirdi. Aynı albümde Tuğçe Tayfur ve babası Ferdi Tayfur Huzurum Kalmadı şarkısında düet yaparak klip çekti.Tuğçe Tayfur’un özel hayatındaki detaylarda merak edilmeyi sürdürüyor. Tuğçe Tayfur evlilikleriyle de uzun süre magazin gündeminde yer edinmeyi başardı. 2009 yılında Tolga Ertuğrul ile hayatını birleştiren Tuğçe Tayfur’un mutluluğu kısa sürdü. ABD’de yaşadığı dönemde arkadaş olduğu müzisyen Taner Şafak ile 2012 yılında Tuğçe Tayfur ikinci kez nikah masasına oturdu. İkilinin 2016 yılında Taner Efe ismini verdikleri oğulları doğdu.