Gökhan GÜNDOĞDU-Mustafa TANITAN

"Türk Sanat müziği sevenleri Özlüce 'Vira Balık Restoran'a bekliyorum" diyen işletmeci İbrahim Akın önceki akşam altı ay önce mekanında sahne alan Taverna sanatçısı Arif Susam'ı konuk etti. Bursa sahnelerinin aranılan sanatçısı olarak isim yapan Denizkızı da geceye konuk oldu. Denizkızı Susam ile kuliste yaptığı görüşmede "Bütün eserlerinizi severek okuyan sanatçı kızınız olarak sizin alt kadronuzda yer almak ve tabi ki imkanlar dahilinde de vokaliniz olmayı düşünüyorum" şeklindeki öneri ve teklifine ünlü sanatçıdan neden olmasın şirket yöneticilerimle konuşmam gerekiyor" dedi.

ÜNLÜLER SAHNE ALDI

Arif Susam üç saat süren programı sırasında işletme sahibi İbrahim Akın ve müşterileri ile Bursalılardan övgü ile söz etti. Susam şarkı aralarında yaptığı konuşmada "Sevgili Bursalı hemşerilerim ve davetliler öncelikli olarak bir tatil akşamı beni dinlemek için bu mekanı doldurduğunuz için hepinize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Ben Bursalı müzikseverlerle altı ay önce de bu mekanda bir araya gelmiştim. Bursalılar beni tam unuttu derken İbrahim beyden "Bursalılar seni unutmamışlar sizi tekrardan aralarında görmek istiyorlar" şeklindeki telefon teklifine ücret dahi konuşmadan evet dedim. Şimdide aranızdayım. Ben buradan siz değerli Bursalı hayranlarımla beni buluşturan İbrahim Beye de teşekkür etmek istiyorum. Sanata ve sanatçıya gereken değeri veren İbrahim beyi Allah başımızdan eksik etmesin iyi ki varsınız, demek istiyor saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

HAFTAYA SİZLERİ BEKLİYORUM

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

"Türk Sanat Müziği Vira Balık'ta dinlenir" diyen girişimci işletmeci İbrahim Akın programın ardından mikrofonu eline alıp seksenli yılların sevilen bir kaç şarkıyı seslendirdi ve kendisini alkışlayan müşterilerine "Müessesemiz daha önceleri bir çok ismi sizlerle bir araya getirdi. Bu akşamda taverna müziğimizin önemli ismi Arif Susam siz değerli müşterilerimle birlikte oldu. Haftaya Cumartesi akşamı ise Filiz Şahin sahnesine yaşayan Efsane Taverna Kralı Nejat Alp konuğumuz olacak. Sizleri hafta yada bekliyoruz Hepinize iyi hafta sonları ve istirahatlar  diliyorum" şeklinde bir konuşma yaptı.