TFF 1.Lig’in 18’inci haftasında deplasmanda Adana Demirspor’u 2-1 yenen Bursaspor, aldığı üç puanın yanında sezonun en çok şut çektiği maçına da imza attı. Yeşil-beyazlı takım, 90 dakika boyunca rakip kaleye 19 şut gönderdi. Bu şutların 7’sinde isabet sağlayan Bursaspor, rakip ağları da iki kez sarsmayı başardı. Yeşil-beyazlıların bu rakamı, yüzde 41 topla oynama oranı ile elde etmesi de dikkat çekti.

ÇALIŞMAYA DEVAM

Yeşil-beyazlı takımın başarılı isimleri arasında yer alan Emirhan Aydoğan, önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerek şu açıklamayı yaptı: “Her maça çıkarken taraftarımızın ve şehrimizin desteğini yüreğimizde hissediyoruz. Bu maça da öyle çıktık. Önemli bir deplasmanda 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Yolumuz uzun, çalışmaya devam.”

CEZALILARIMIZ VAR

Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret

Adana Demirspor galibiyetinin sevinci yaşanırken, tek olumsuz haber sarı kart cezalılarından geldi. Yeşil-beyazlı takımın iki önemli ismi Furkan Emre Ünver ve Emirhan Aydoğan, Adana deplasmanında gördükleri sarı kart sebebiyle cezalı duruma düştüler. Furkan ve Emirhan, 19’uncu haftada Bursa’da oynanacak olan Altınordu mücadelesinde forma giyemeyecek. (İHA)