Gökhan GÜNDOĞDU

TFF 1. Lig Play-Off yarı final müsabakası ilk maçına büyük umutlarla çıktı Bursaspor ama istediği sonucu elde edemedi. Eksikleri olmasına rağmen Adana Demirspor oldukça enerji doluydu. Timsah ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi maalesef. Konuk ekibin de kayda değer pozisyonları vardı ancak genç eldiven Çağlar güven verdi. İkinci yarıda ise Kubilay adeta saç baş yoldurdu. Tribünün dışını dolduran ve sesiyle destek veren taraftar, skor ne olursa olsun, galibiyeti hak ediyordu. Bu şanlı tribün için Adana’da tur atlanmalı ve final bir bayram maçı olmalı. Süper Lig’e öyle ya da böyle çıkacağız… Bu işin lamı cimi yok!

“120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz. “120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz.

İYİ KONSANTRE OLMALIYIZ

Başarılı çalıştırıcı İrfan Buz, maç akşamı çok sinirliydi. Haklıydı da… Mücadelesini sonuçlandıramayan bir Bursaspor vardı sahada. Buz, iyi bir doktordur hastayı tedavi etme konusunda ama müdahale edilen beden ümitsizse ne yapsın! Tecrübeli teknik adam maç sonrasında yaptığı açıklamada umutlarını kaybetmediklerini söyledi ve ekledi: “Özellikle son dakikada Kubilay’ın net bir pozisyonu vardı. Bu gol olsaydı 1-0 kazanabilirdik müsabakayı. Çok dengeli olmanız gerekiyor, burada gol yememek de önemli. Biz de buna göre stratejimizi çizeceğiz. İyi konsantre olarak turu atlamak istiyoruz.”

SKOR DEZAVANTAJ DEĞİL

Skoru dezavantaj olarak görmediklerinin altını çizen Buz, “Deplasmanda attığımız her gol 2 olarak dönecektir. Kazanmak istedik, 2-2, 3-3 berabere kalsanız çok farklı bir durum ortaya çıkardı. Her iki takım da mücadele etti, sezon sonları kolay değildir. Baskıyı da düşünüyorsunuz. Büyük Bursaspor taraftarına, Süper Lig’i armağan etmek isteyen tecrübeli oyuncu arkadaşlarımız var” diyerek takımına güvendiğini vurguladı.