GÖKÇE ÇALIŞCİ

Sonbahar ayına giriş yaptık. Hüzün mevsimi olarak bilinen bu ay  bizi yer yer gerilimli bir gökyüzü bekliyor.  Mars retrosu, merkür retrosu ve dolunayın bol olduğu bu ay dengeler biraz bozulacak. Bu ay spritüel çalışmalara daha fazla özen gösterin ve rüyalarınıza dikkat edin size bir mesaj verecekler. Peki eylül ayı burçlar için nasıl geçecek. 


SEVGİLİ KOÇ

Eylül ayının başında duygularınıza yenik düşeceksiniz. Enerjinizi gereksiz yerlere harcıyorsunuz bu tutumunuz sizi tüketiyor ve kendinize hedef olarak koyduğunuz yolda ilerlemenizi zorlaştırıyor. Bu duygusallığınızdan sıyrılırsanız bu ay planlar yapmanız ve sorumluluklarınızı düzenlemek için uygun bir dönem olacak.

SEVGİLİ BOĞA 

Eylül ayı Boğalar için sancılı geçecek. Sürekli peşinden koşturduğunuz işleriniz sizi ne kadar zorlamış olsa bile emeğinizin meyvesini yiyeceksiniz. Ardakadaşlarınız ile bu ay yapacağınız işbirlikleri de size ekstradan başarı katacak. Dikkat etmeniz gereken nokta işe yoğunlaşıp aşk hayatınızı unutmamanız. 

SEVGİLİ İKİZLER

Geride bıraktığımız 8 ay boyunca hep koşturma içinde olan  İkizler ise bu ay yeni projelere yelken açacak. İkizler Finansal anlamda adımlarınızı dikkatli atmalı. Harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Bu koşturma içinde sağlık problemleri kapınızı çalacak gibi görünüyor.

SEVGİLİ YENGEÇ

Her sorununda kabuğuna çekilen yengeçlerin artık kabuğundan çıkma vakti. Bu ay onlar için de sıkıntılı geçecek ev,aile ve iş ortamında daha fazla vakit geçirecekler .Karşılarına çıkan olaylar karşısında sakinliğini korumalı ve sabırlı olmalılar. Her tartışmada sırtlarını dönmek yerine konuşmayı denesinler. Kafalarında  kurdukları o korkunç senaryonun gerçek olmadığını görecekler. 

SEVGİLİ ASLAN

Aslan burcunun sosyal hayatı canlanmaya başlıyor. Arkadaşlarınızda daha fazla vakit geçireceksiniz. Kariyerinizde ise hareketli günler sizi bekliyor. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirseniz hedeflerinize bir adım daha yaklaşacaksınız. 

SEVGİLİ BAŞAK

Başaklar  takıntılarından sıyrılıp kendine daha fazla vakit harcayacak. Hem ruhen hem de bedenen değiştikleri bir ay olacak.Ayrıca İletişim becerilerini de geliştirmeleri gerekiyor. 

SEVGİLİ TERAZİ

Parti çocuğu olmayan burçlar Parti çocuğu olmayan burçlar

Teraziler kariyer hayatında önemli bir değişim yaşayacak. Yeni projeler ve iş fırsatları karşılarına çıkacak. Ancak, mümkün olduğunca objektif olmaya çalışmalı ve duygusal tepkilerden kaçınmalılar.

SEVGİLİ AKREP

Akreplere Eylül ayında maddi konular ve finansal durumları ile ilgilenmelerini öneriyoruz. Harcamalarına dikkat etmeliler. Borçlarını ödemeye öncelik vermeli ve gereksiz harcamalardan kaçınmalılar. Partnerinizin ihtiyaçlarını da göz ardı etmeyin. 


SEVGİLİ YAY

İlişki ve ortaklıklar anlamında Yaylar için gebe bir dönem olacak.  İşbirliklerinizden en iyi şekilde faydalanmak için iletişim becerilerinizi kullanmalısınız Sağlık ve iyilik hali açısından da daha dikkatli olmalı, ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemelisiniz.

SEVGİLİ OĞLAK

Eylül ayı, iş hayatınızda yeni fırsatların peşinden koşabileceğiniz bir dönem olacak. İleriye dönük planlar yaparken sabırlı ve özverili olmanız önemli olacak. Aile ve ev hayatınızda sorumluluklarınızı dengelemelisiniz.

SEVGİLİ KOVA

Eylül ayı, kişisel gelişiminize odaklanmanız için uygun bir dönem olacak. Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak kurslara veya eğitimlere katılabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve hoşgörülü olmanız önemli olacak.

SEVGİLİ BALIK
Eylül ayı, kariyer hayatınızda önemli fırsatlar sunacak bir dönem olacak. Yeteneklerinizi sergilemek için uygun bir zaman olacak. Finansal konularda ise daha dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol etmeli ve gereksiz masraflardan mutlaka kaçının.

Editör: Gökçe Çalışcı