• DOLAR 32,51 %0.27
  • EURO 34,62 %0.30
  • ALTIN 2.499,93 %0.67
  • BİST100 9.548 %-1.36
  • BITCOIN 62.978 %-0.51
  • ETHERIUM 3.046 %0.88
20°

Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GENEL

Erzurum’u doğal afetlerden korumak için Pir Ali Baba tarafından yaklaşık 500 yıl önce başlatılan ‘1001 Hatim’ geleneği bugün okunan dualar...

SAĞLIK

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü, sağlıklı bir yaşamın ağız ve diş sağlığıyla başladığını ifade etti.

ASAYİŞ

Bursa, İstanbul, Ankara ve Erzurum'da Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonunda tefecilik iddiasıyla 34 kişi gözaltına alındı.

YAŞAM

Kış mevsimi yaklaşırken kış tatili seçenekleri de araştırılıyor. Kışın için rota arayanlara birbirinden güzel kış tatili lokasyonları…

KÜLTÜR SANAT

Palandöken Kültür Yolu Festivali ikinci gününde birbirinden güzel etkinlikler ve konserler ile devam ederek vatandaşlara güzel zamanlar yaşatıyor.

ASAYİŞ

Erzurum’da bir manav dükkanında çalışan şahıs, şiddetli rüzgarla birlikte şemsiyenin savrulmasıyla kendisini bir anda havada buldu.

GÜNDEM

Konya'da yaşanan depremin ardından bir deprem de Erzurum'da gerçekleşti.

ASAYİŞ

Erzurum şehir merkezinde bir binanın temel hafriyatının alınması esnasında iş makinesinin aniden devrilmesi ve ters dönmesi korku dolu anlara sahne...

ÇEVRE

Erzurum’da Karayolları ekiplerinin doğada sahipsiz halde bulduğu iki yabani tavşan yavrusu şimdi güvenli ellerde büyüyor.

ASAYİŞ

Erzurum’da bir araç sürücüsü direksiyon başında epilepsi krizi geçirdi. Kontrolden çıkan araç, çevredekilere korkulu dolu anlar yaşattı.

ÇEVRE

Erzurum'da geleneksel olarak düzenlenen Kültür, Sanat ve Bal Festivali'nde keçiler, müzik eşliğinde keyif yaptılar.

ASAYİŞ

Klasik haline gelen bir kurban kaçış sahnesi de Erzurum’da yaşandı. Sahibinin elinden kaçan boğa korku dolu anlar yaşattı.