• DOLAR 32,51 %-0.09
  • EURO 35,05 %0.43
  • ALTIN 2.435,42 %0.50
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.800 %1.42
  • ETHERIUM 3.160 %0.51
18°

Eğitim Haberleri

Eğitim haberleri ve güncel Eğitim gelişmeleri, Eğitim ile ilgili tüm video, Eğitim fotoğrafları ve Eğitim haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


İLÇELER

İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibinin sahnelediği “En Büyük Haber” oyunu 4 gün boyunca lise öğrencileriyle buluşuyor.

BURSA

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Atçılık Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATBİN) bünyesinde özel çocuklara yönelik düzenlenen binicilik eğitimlerine...

GENEL

Bursa’daki yerel market zinciri, çalışanlarının eğitimini ön planda tutmaya devam ediyor.

EĞİTİM

Kars’ta, “Odam Kütüphanem” Projesi çerçevesinde ders çalışma masaları çocuklara ulaştırılıyor.

BURSA

Araştırma üniversiteleri arasındaki yerini sağlamlaştırmak isteyen Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), eğitim kalitesinin yükseltilmesinin yanı sıra akademik ve bilimsel başarının artırılmasına...

Merkez

Nilüfer Belediyesi Göl Yazıevi’nde çalışmalarını sürdüren yazar Serdar Uslu, Doğanköy İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

GENEL

Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocukların ruhsal ve bedensel gelişimlerine destek olmak için başlattığı kurslarına hız kesmeden devam ediyor.

ÇEVRE

Muş’un Hasköy ilçesinde 2023-2024 yılı eğitim öğretim döneminde öğrenciler, belediyeye ait halk otobüslerinden ücretsiz faydalanacak.

SAĞLIK

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya karbon monoksit zehirlenmelerine karşı uyarılarda bulundu.

EĞİTİM

Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Yazar Sıtkı Aslanhan, Kozan Belediyesi tarafından düzenlenen program çerçevesinde seminer verdi.

EĞİTİM

Eskişehir Sanayi Odası ESO Akademi’de eğitimlerini tamamlayan Mekatronik Uzmanları mezun oldu.

Merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin genel sekreter düzeyindeki yöneticilerine...