• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.671 %-1.07
  • ETHERIUM 3.120 %-0.85
9°

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GÜNDEM

Diyarbakır’da henüz 25 günlük öğretmen iken PKK tarafından Babası Hasan Alten ile şehit edilen Tekirdağlı öğretmen Neşe Alten, mezarı başında ...

ASAYİŞ

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 6 katlı bir bina, yıkımı yapılırken çöktü.

DÜNYA

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir berber salonu, ABD'nin desteğiyle İsrail’in Filistin’deki sivillere yönelik düzenlediği saldırılara, 'Amerikan tıraşı' yapmama kararı alarak tepki...

ASAYİŞ

Diyarbakır’da gazeteci Fuat Bulut, dün akşam saatlerinde iş adamı İ.Ş. tarafından telefonla tehdit edildikten sonra gönderilen şahıslar tarafından saldırıya uğradı.

GENEL

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin HDP önündeki eylemleri devam ediyor.

GENEL

Diyarbakır’da yaşayan 17 yaşındaki Çağrı Atay, 2 yıl önce yakalandığı yumuşak doku kanseri (sarkom) hastalığını futbol aşkıyla yenmeyi başardı.

ASAYİŞ

Diyarbakır'da husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı. Yaşanan kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Muş'ta bir çoban Diyarbakır'a düşen göktaşının bir parçasını Muş'ta bulduğunu iddia ederek taşı 5 milyon liradan satışa çıkardı.

Diyarbakır

Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince yeni eğitim-öğretim yılı öncesi kantin, büfe ve kafelere denetim gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Diyarbakır’da ağır hasar gören binaların yıkımı devam ederken, 7 katlı bir apartman yıkım esnasında çöktü.

ASAYİŞ

Diyarbakır’da düğün sırasında damada silahla saldırı düzenlendi. Saldırıda damatla birlikte 2 kişi yaralandı.