• DOLAR 32,56 %0.22
  • EURO 34,93 %-0.13
  • ALTIN 2.440,65 %0.18
  • BİST100 9.717 %0.00
  • BITCOIN 64.000 %-0.75
  • ETHERIUM 3.136 %-0.46
14°

Şiddet Haberleri

şiddet haberleri ve güncel şiddet gelişmeleri, şiddet ile ilgili tüm video, şiddet fotoğrafları ve şiddet haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GÜNDEM

Konyaaltı Belediyesi “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” çerçevesinde “kadınlar özgür ve barış içinde yaşayabilsinler” diye bin...

Merkez

Bursa’da sabah saatlerinde başlayan yağmur, gittikçe şiddetini artırdı. Kentin farklı bölgelerinde trafikte aksamalar olurken, sabahın ilk saatlerinde günü şimşekler aydınlattı.

Merkez

Bursa Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu, bir bildiri yayınlayarak, Bursa Şehir Hastanesi'nde bir hasta yakının doktora uyguladığı şiddeti kınadı.

ASAYİŞ

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli, eşi Eda İynemli’nin kendisine şiddet uyguladığı ve uyuşturucu...

BİLİM VE TEKNOLOJİ

Koloni kurma hayallerimizin başrolü Mars’ta tam 6 saat süren 4,7 büyüklüğe sahip olduğu belirtilen deprem, gezegen tarihinin en büyük depremi...

ASAYİŞ

Ankara’da Allah’a ve Atatürk’e hakaret ettikten sonra sokak ortasında kadına şiddet uygulayan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

GENEL

Bursa'da 10 sene süren boşanma davasında kocasını kurtarmak için şiddet gördüğünü inkar eden kadın için Yargıtay emsal niteliğinde karar verdi.

ASAYİŞ

Bursa'da eski sevgilisine şiddet uygulayarak ölümle tehdit eden şahıs tutuklandı.

DÜNYA

Yunan askerleri dövdüğü göçmenlerin kıyafetleri ve paralarını alarak yarı çıplak gönderdi.

ASAYİŞ

Başkentte bir kadın şoför, trafikte tartıştığı erkek şoförü önce tartakladı daha sonra ise aracıyla metrelerce sürükledi.

ASAYİŞ

Bursa'da yaşayan ve eski erkek arkadaşı tarafından darp edilen Sibel K., defalarca şikayetçi olduğu İ.Ş.'den ölüm tehditleri almaya başladığını söyledi.

ASAYİŞ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir şahıs yol kenarındaki kadını kemerle darp etti.