Dilan Polat ve Engin Polat son aylarda lüks yaşantıları, altınları, etrafa saçtıkları paralarıyla gündemden düşmüyor.  Günlerdir sosyal medyada çeşitli iddialarla adlarından söz ettiren çift hakkında en son "Para akladıkları" yönünde iddialar vardı.

130 ŞUBEM VAR

Parasının kaynağını da uzun uzun anlatan Polat ailesi yine de sosyal medyada bir kesimi tatmin edemedi. "130 tane şubem var, önlerinde kuyruk oluyor. Bir ayda bir milyon adet kozmetik ürün satan insan çok iyi paralar kazanmıyor mudur?" diye konuşan Dilan Polat son iddialardan sonra epey yıprandı.

1

Konuşmakta zorlandığı anları paylaşan Polat, "Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar, taş olsa çatlar, demir olsa erir" dedi.

Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak

11

ÖLEYİM Mİ?
Dilan Polat, "Fakire, fukaraya destek olalım diye vakıf kurduk, bir sürü yakıştırma yaptınız. Biz işimizin başındayız, bir sürü şirket sahibiyiz. Engin çok kızıyor böyle konuşunca kime neyi açıklıyorum ki. Dayanamıyorum, öleyim mi? Sabahlara kadar çalıştık ya. Alkollü mekan bile açmadık, bize neler yakıştırdılar. Devletini vatanını seven insanlarız" dedi.

KAYNAK:ALINTI-HABER MERKEZİ

Editör: Gökçe Çalışcı