Ezgi Özdaş

Dağ, taş, kum ve doğanın sağladığı tüm zorlu şartların üstesinden gelerek bir yandan da tasarımlarıyla göz doldurmayı başaran bir yapıya sahip olan off-road araçları gücü ve ihtişamı bünyesinde barındırıyor. En iyi off-road araçlarına birlikte göz atalım.

Hastane personeli Hemşireler Günü’nü hastalarla birlikte kutladı Hastane personeli Hemşireler Günü’nü hastalarla birlikte kutladı

Land Rover Defender

Defender, off-road ile özdeşleşmiş bir model olarak çıkıyor karşımıza… Dört tekerlek çekiş sistemi göze çarparken lastiklerinin geniş yapısı, süspansiyon yüksekliği ve manevra kabiliyetinin derecesi ile de off-road için vazgeçilmez bir araç. Farklı versiyonlar da barındıran bu araç off-road severlerin favorilerinden.

1-370

Jeep Wrangler

Off-road denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Wrangler, tasarımıyla öne çıkan bir modeldir. Off-road’ın ilk şartlarından biri olan dört tekerlekten çekiş sisteminin yanı sıra yüksek araziye uygun tekerlek yapısı ve yüksek sürüş pozisyonu ile arazilerin aranan markası.

2-196

Ford F-150 Raptor

4x4 çekiş sistemine ek olarak tasarımında göz alıcı geniş gövdesinin de avantajını barındıran Ford’un off-road modeli, motor performansının yüksek seviyesi ve sağlam fren sistemi ile de göz alıcı bir tasarım oluşturuyor.

3-162

Toyota Land Cruiser

Toyota’nın Land Cruiser modelinin sırrı dayanıklılık. Özellikle çamurlu ve kayalık arazilerde ustalıkla performans sergileyen bu model, dayanıklılığı ile uzun yıllar kullanılabilen bir araçtır.

4-136

Chevrolet Colorado ZR2

Güç, zarafet ve kapasitenin bir arada bulunup tasarımla birleşerek oluşturduğu bu model, off-road yarışlarının da aranan aracı durumunda…

5-110

Mercedes-Benz G-Class

Diğer modellerin arasından iç dizaynındaki konfor ile sıyrılmayı başaran G-Class modeli, motor kuvveti ile sert yapısının da etkisiyle off-road sürüşünde ilk tercihlerden biridir.

6-83

Editör: Ezgi Özdaş