Ulaş Girgin

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ikinici hafta maçlarının tamamlanması ile verimlilik puanlarına göre bu haftanın en iyi oyuncuları belirlendi.

İkinci haftanın en iyi oyuncusu 28 verimlilik puanı ile Bahçeşehir Koleji’nde forma giyen Tyler Cavanaugh olurken haftanın beşine giren diğer oyuncular, 25 verimlilik puanı ile Samsunspor’da forma giyen Bryant Crawford, 24 verimlilik puanı ile Konyaspor’da forma giyen Alex Perez, 22 verimlilik puanı ile Anadolu Efes forması giyen Erkan Yılmaz ve 21 verimlilik puanı ile Bursaspor İnfo Yatırım forması giyen Johnny Hamilton oldu.

Haftanın en verimlisi Tyler Cavanaugh, Bahçeşehir Koleji’nin Petkim Spor’u 91-80 mağlup ettiği maçta 17 sayı, 9 ribaund ve 5 asist ile oynadı. Bursaspor İnfo Yatırım’da forma giyen Johnny Hamilton ise yeşil beyazlıların Darüşşafaka’yı 68-64 mağlup ettiği maçta 14 sayı ve 10 ribaund ile mücadele etti.

e0ec9642c754e062ed63f7092b3d1acd

Timsahlar soğuk havada da devam ediyor Timsahlar soğuk havada da devam ediyor

Bursaspor İnfo Yatırım’da pivot pozisyonunda forma giyen Johnny Hamilton, daha önce Basketbol Süper Ligi takımlarından Darüşşafaka, Fenerbahçe, Afyon Belediyespor ve Yukatel Merkezefendi forması giydi. 2,13 cm boyunda ve 29 yaşında olan Trinidad Tobagolu basketbolcu Bursaspor İnfo Yatırım’da pivot pozisyonunda oynuyor.

Editör: Ulas Girgin