ASLI YEŞİLYURT

Saçlarımız yüz şeklimizi, dış görünüşümüzü hatta yaşımızı bile etkiler. Bir saç modeli size dair birçok şeyi değiştirebilir. Siz de daha genç görünmenin ve yıpranan saçlardan kurtulmanın peşindeyseniz bu saç modellerini deneyebilirsiniz.

SHAG

shag1

Dinamik ve havalı gösteren bir başka model de shag kesim modelidir. Bu saçlar sizi genç, hacimli ve 70’lerden fırlamış gibi gösterecektir.

KAKÜL

kakül-1

Yaz kış kakülden vazgeçmeyenler zaten bunu biliyordur. Saç modelinde kakül kullanımı her daim sizi genç gösterir. Kaküllerinizi ister ayırarak ister düzenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

LOB MODEL

lob111

Yüzünüzü bir çerçeve içine alan lob model de daha genç görünmenizi sağlayacaktır.

KATLI KESİM

katlı

Katlı kesim, sizi daha enerjik gösteren bir diğer modellerden biri olacaktır.

UZUN VE DALGALI

uzun

Genç görünmek istiyor ancak saçlarınızı kestirmek istemiyorsanız, saçınızı tercihen yandan ayırarak dalgalı olarak kullanabilirsiniz.

Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik

BOB MODEL

Hair bows​​​​​​​

Belki de en genç gösteren modellerin başında bob modeller gelir. Çoğu insanın favorisi olan bob model, kısa saç tercih edenlerin bir numaralı modelidir. Özellik yaz aylarında saçlarıyla uğraşmaktan yorulanlar için harika bir seçim olacaktır.

Editör: Aslı Yeşilyurt