Başkanım yapma bak siyasete güvenme seni yalnız bırakır.

Sana destek olmak yerine en zor anında kaçarlar diye. Ne oldu başkanım? Maçta sezon başında 15 koltuk vardı oturduğunuz bölümde. Hatta biraz geç gelseniz kendisine yer bulamayacağınız dönemler geçirdiniz. Sonra zamanla azaldı o koltuklar. Daha sonra seçim zamanı bir baktınız tekrar artmış. Bir gazla “Bu sefer destek olunacak galiba” dediniz ama malumun sonu Akhisar maçında ortaya çıktı. 15 koltuk yerine 5 koltuk vardı ve siz tam ortasında tek başınıza oturdunuz. Dahası yöneticileriniz bile oturmadı yanınıza. Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan ortamda maalesef tek başınıza kaldınız.

Yöneticileri görmediyseniz ben söyleyeyim. Pablo Martin Batalla’nın etrafında etten pardon kameradan duvar örmüşlerdi. Nasılsa bütün kadrajlar Pablo’da olacağı için etrafında bütün yöneticiler hazır kıtaydı bir kaçı hariç. Ben onlar yüzünden Batalla fotoğrafı kullanmıyorum bile gazetemde. Kimse kusura bakmayacak. Sayın başkan buraya kadar her şey normal de bu hayati maçta protokolü dolduramamanızın sebebi nedir? Koskoca Bursaspor tarihinde belki de ilk defa bu kadar aciz bir durumda kaldı bunun sebebi de ben değilim.

ARMA SEVGİSİ?

Maçtan sonra taraftar gerilmiş ve protesto amaçlı hoca, futbolcu ve yöneticilerle görüşmek üzere gelmiş protokol tribününün oraya. Buraya kadar her şey normal. Küfür yok, kavga yok en yasal şekilde hesap sormaya geliyorlar. Biz de görevimizi yapıyoruz ve bu durumu görüntülüyoruz. Bana gelen bir tepki “Fatih sen Bursasporlusun. Bu görüntüleri paylaşma rezil oluruz” Bakın benim kimse sabrımı sınamasın. Bursaspor için sustum bu güne kadar kimse için değil. Ben sahada maç bitiminde sinirden, üzüntüden ağlayacağım ve sen gelip bana “Rezil oluruz” diyeceksin.

Bu takımın bu durumlara gelmesinin sebebi benim paylaştığım o görüntü mü? Yoksa senin veya sizin bu güne kadar yaşattıklarınız mı? Evet bir çok konuda salak, saçma haberler yapıldı, haksız yere üzerinize gelindi. Hepsinde sustum. Geçtiğimiz yıl iki haber yaptık. Bilet ve futbolcu komisyonu olayı. Bunu da bir takım gazeteciler kendileri yapmış gibi ortalıkta dolanıyor olsa da gerekeni kulüp yaptı ve iki personeli de görevinden aldı. Ancak kimse bana arma sevgisi aşılamaya kalkmasın. 27 yıldır geliyorum maçlara. Hiçbir zaman da ne sevdamı, ne sevgimi satmadım. Ben hala daha deplasmana otobüsle gidiyorum bir çok zaman. Hala daha tribünden taraftara destek olayım diye otobüs, bilet organizasyonları yapıyorum. Benimle aynı arabaya binen yönetici mi olur ya? Yönetici dediğinin bir forsu olur. Şahin ile gezen yöneticiyi ben ne yapayım arkadaş.