Adana'nın yolları taştan… Hafta sonu Adana’ya bir akraba düğünü için gittim. Orada tanıştığım ve çok samimi bulduğum bir genç kardeşimiz Hacı Aydemir’in başarı ve azim öyküsünü anlatacağım sizlere.
Ekmeğini taştan çıkaran, alın teriyle kazanç sağlayan bir delikanlı Hacı Aydemir… Adana'nın tığ gibi delikanlısı, uzun boyu ve endamı ile kızların gözbebeği…
T.C.D.D. Sosyal Tesisleri’nde garsonluk yaparak geçimini sağlıyor. Birçok zorluklar çekip bugünlere gelmiş, aslında hayali oyuncu olmakmış ama talih bir türlü gülmemiş Hacı'ya… 
Günün birinde teklif gelmiş. İstanbul'dan bir dizi ekibi çekim için Adana'ya gelmişler. Gelen kafile Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncularıymış. 
Başta yönetmen ve zengin bir oyuncu kadrosu ile Adana'nın zengin ve köklü ailesini canlandıran Murat Ünal (Yaman) karakteriyle başarı sağlamış milyonların sevgisini kazanmış.
Dizinin 27. bölüm çekimi için teklif alan Hacı Aydemir, T.C.D.D. Sosyal Tesisleri’nde yapılacak olan çekimde postacı rolüyle Adana halkının ilgisini kazanarak Adanalı bilhassa genç kızların gözbebeği olmuş.
Dizi çekim esnasında yönetmenin ve başrol oyuncusu Murat Ünal'ın dikkatini çekerek onlardan övgüler almış ve ilerleyen bölümlerde de oyuncu olarak dizide yer alacağını söylemişler. 
Murat Ünal’ın ‘sende oyuncu ruhu var, azimlisin ve istikbalin parlak’ diyerek güç vermesiyle Hacı daha da farklı bakmaya başlamış hayata. 
‘Sen bu bıyıklarını değerlendir, sende iş var’ diyerek Hacı Aydemir'e destek olan başrol oyuncusu ‘yanındayız’ diyerek moral vermiş.


Bir Zamanlar Çukurova dizisinde aşık bir kadın olan Züleyha'dan sevdiği adam Yılmaz'a mektup götüren postacı rolünü üstlenmiş, dizinin iki karesinde yer alsa da Adana onunla gurur duyuyor.  
Hacı Aydemir elinden geleni yapacağını ileride daha büyük teklifler gelirse değerlendireceğini ve oyunculuktan asla vazgeçmeyeceğini belirtiyor.
Yolun açık olsun, bıyıkların seni zirveye çıkarsın Hacı Aydemir!..