Uzun bir ilişki tutku, heyecan ve huzur gibi duyguları içinde barındırır. Erkekler tutkuyla bağlandıkları kadınlardan kolay kolay vazgeçmez. Erkekler kadınların bazı özelliklerine bayılıyor ve kadınların bu özellikleri onları vazgeçilmez kılabiliyor. 

İşte kadınları vazgeçilmez yapan 7 özellik... 

AHLAKLI VE GÜVENİLİR OLMASI 

Herkes hayatında etik değerlere sahip olan ahlaklı ve güvenilir bir insan ister. Erkekler için vazgeçilmez kadın tanımlarından biri budur. Erkek yanındaki kadına koşulsuz güvenebilmek ister. Bu uzun bir birliktelik içinde karşılıklı olarak çok önemlidir. 

KÜSMEMESİ, SIK SIK TRİP ATMAMASI

KÜSMEMESİ, SIK SIK TRİP ATMAMASI 

Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik

Erkeklerin en çok şikayet ettiği sorunlardan biri kadınları duygusal nöbetleridir. Sık sık trip atmak, ufak tartışmalarda küsmek, çok sık ağlamak, tartışmalardan sonra "yataklara düşmek" erkekleri yoran ve kadınlardan şikayet ettikleri konulardan biridir. 

İlişkilerde tartışmalar ve duygusal çalkantılar normal olsa da bunların belirli bir sınırda kalması oldukça önemlidir. 

Bu nedenle vazgeçilmez kadın olmanın sırrı, yerli yersiz trip atmadan duygularını iyi ifade edebilen, doğru duygusal tepkiler verebilen bir kadın olmaktan geçiyor olabilir. 

DERTLERİNİ DİNLEYİP DESTEK OLMASI

DERTLERİNİ DİNLEYİP DESTEK OLMASI 

Dertlerini rahatlıkla paylaşabildiği onu anlayan ve destek olabilen bir kadın vazgeçilmez olabilir. 

Erkekler onlara dost olan yeri geldiğinde sırdaş olan hangi konuda nasıl desteklemesi gerektiğini bilen kadınları yanında isterler. 

SİZİ GÜLDÜRMESİ DESTEK OLMASI 

Gülümseyen ve gülümseten kadın vazgeçilmez olmanın bir parçasıdır. Drama kraliçesi sürekli üzgün kadınlar bazen ilk anda yoğun ilgiyi üzerine çekebilse de uzun vadede onlara katlanmak oldukça zorlaşır.  Erkekler onları güldürebilen, birlikte keyifli vakit geçirebildikleri kadınlardan kolay kolay vazgeçemezler.

ŞÜKRETMEYİ BİLMESİ KANAATKAR OLMASI

ŞÜKRETMEYİ BİLMESİ KANAATKAR OLMASI 

Sürekli daha fazlasını istemek, hiç bir şeyden memnun olmamak ve sık sık şikayet edip eleştirmek, erkekleri başarısız ve güçsüz hissettirir. Aynı zamanda ilişkilerde emek harcarken şartlara ayak uydurabilmek her iki taraf içinde önemlidir.  Erkekler bu nedenle, yanındaki kadının gerektiğinde kanaatkar olmayı bilmesinden mutluluk duyacaktır.

TEMİZ VE BAKIMLI OLMASI

TEMİZ VE BAKIMLI OLMASI 

Kişisel bakım herkes için temel bir konudur. Erkekler her zaman şatafatlı makyajlarla ilgilenmez ancak onlar için vazgeçilmez olmanın şartlarından biri temiz ve bakımlı olmaktır. 

ANLAYIŞLI VE UYUMLU OLMASI

ANLAYIŞLI VE UYUMLU OLMASI 

Herkes yanında anlayışlı ve uyumlu bir insan ister. Girdiği ortama ayak uyduran, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, anlayışlı olabilen bir kadın vazgeçilmez olabilir.

Editör: Gökçe Çalışcı