GÖKÇE ÇALIŞCİ

Sevmek ne kadar güzelse sevilmekte bir o kadar güzel bir duygudur. Herkes sever ama başkalarının sevgisinin kazanmak kolay bir olay değildir. İşte herkesin sevgisini kazanan o burçlar...

Sevmek İle ilgili Sözler | igrus
ASLAN: Egolarını kenara bıraktıkları vakit çok sevilen burçlardandır. Dışa dönük sosyal ve sempatik tavırları ile herkesi kendine hayran bırakırlar. Karizmatik yapıları onları çekici bir yapıya büründürür. Cömert ve empat olmaları da etrafındaki insanları kendilerine hayran bıraktırır. 

BOĞA:  Sadakat denilince akla ilk gelen isimlerden olan Boğalar bu özellikleri sayesinde güveni kolay toplar. Sevgililerinin veya eşlerinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yaparlar. Bu yüzden eski sevgilileri tarafından bile unutulmaz ve çokça aranırlar. 

Parti çocuğu olmayan burçlar Parti çocuğu olmayan burçlar

YENGEÇ: Ortamların neşe kaynağı olan arkadaşlık ve gönül ilişkilerine özen gösteren Yengeçler samimiyete önem verirler. Romantik yapıları sebebi ile kendinizi bulutların üstünde hissedersiniz. Partnerlerinin  ihtiyaçlarına karşılık verirler. Karşıdaki insanı kırmamak için ellerinden gelen özeni gösterirler. 

TERAZİ:  Hayatını denge ve uyum üstüne kuran Teraziler iletişim yönünden açık insanlardır. Çatışmalardan nefret ederler ve sorunları çözme konusunda ustadırlar.

Editör: Gökçe Çalışcı