Haftaya Ay yengeç burcundaki seyrine devam ediyor. Pazartesi ve Salı günleri Ay yengeç burcundaki seyrine devam ediyor olacak. Aile temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Aslan burcuna geçiyor. Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günü ise Ay Başak burcunda hareket ediyor olacak. Daha analitik düşüneceğiniz,  iletişim konularının ön planda olabilir. Haftanın son günü ise Ay Terazi Burcuna geçiyor. İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizi meşgul edeceğe benziyor. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.                

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilir, çocuklarınızla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Cuma ve Cumartesi günleri çalıştığınız yerde astlarınız, sağlığınız varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri medya, yayıncılık, iletişim konularına yoğunlaşabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile, ev, arsa konuları yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para, kazancınız ile ön planda olacağı sürecin ardından, Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim ile ilgili yeni oluşumlar gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ailenizle birlikte vakit geçirebilir, hanenizde değişimler planlayabilirsiniz. Haftanın son günü ise hobilerinize vakit ayırabilir,    varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir, yeni girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri para, kazancınız ile ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri İletişim konularının aktif olabileceği hafta sonuna hazır olun.Haftanın son günü ise aile, ev, arsa konuları yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilir, Cuma ve Cumartesi günleri maddi konuları irdeleyebilirsiniz.Haftanın son günü ise İletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi yeni sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir, Cuma ve Cumartesi günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Haftanın son günü ise para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:

Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında hareketlenmeler olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilir yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri Perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç, alacak verecek miras konuları ile meşgul olabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konularda yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. Haftanın son günü ise Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konularla meşgul olabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanında yeni girişimler, hareketlenme gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise içe çekilip izole olmak isteyebilirsiniz  meditasyon yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda yeni oluşumlar gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir. Haftanın son günü ise iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri çalıştığınız yer, astlarınız varsa evcil hayvanlarınız ilgili konularda yenilikler gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilir yeni adımlar atabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.

 Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.