Haftaya Ay, Akrep burcunda başlıyoruz. Ayın Akrep Burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir. Ay Pazartesi öğle saatlerinde burç değiştiriyor ve Ay Çarşamba günü öğle saatlerine kadar Yay Burcunda hareket ediyor olacak. Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Ay, Çarşamba günü öğleden sonra Oğlak Burcuna geçecek ve Cumartesi günü sabahın erken saatlerine kadar Ay Oğlak Burcunda olacak. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımız birkaç günlük sürecin ardından, Haftanın sonu ise Ay Kova Burcunda olacak. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız gününün ardından bu hafta nasıl geçecek ve burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar eğitim, yüksek eğitim, yurtdışı temalı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.

Boğa ve yükseleni Boğa olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: Pazartesi günü çalışma hayatınız, sağlığınız gündeme gelebilir. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.

Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar: Pazartesi günü çocuklarınıza, hobilerinize, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan olanlar: Pazartesi günü aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Başak ve yükseleni Başak olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim yeni organizasyonlara katılabilirsiniz. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar aileniz, aile büyükleriniz ile birlikte vakit geçirebilir, hane ile ilgili istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Terazi ve yükseleni Terazi olanlar: Pazartesi günü parasal alanınız etkileniyor, nakit girdi sağlayabilirsiniz. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

Akrep ve yükseleni Akrep olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Hafta sonu ise aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.

Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.

Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Hafta sonu ise para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.

Kova ve yükseleni Kova olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Balık ve yükseleni Balık olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Çarşamba günü öğle saatlerinden, Cuma ve Cumartesi günü sabah saatlerine kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.