Pazartesi günü sabah Ay Yay burcunda güne başlıyor olacağız, heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konuların gündeme geldiği birkaç günlük sürecin ardından, Çarşamba günü ay burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna geçiyor. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımız iki buçuk günlük sürecin ardından, hafta sonuna doğru Ay Kova burcunda hareket ediyor olacak. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız süreçle birlikte haftanın son günü Ay Balık Güneş Başak burcunda Dolunay meydana geliyor. Yeniayda attığımız adımların sonuçlarını almaya başladığımız zamanlar Dolunay zamanlarıdır. Ay Balık Burcunda haftayı tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Cuma günü ile birlikte hafta sonu kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Gerilimden uzak durmakta fayda var. Haftanın son günü ise bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma günü ile birlikte hafta sonu iş ve kariyer alanında yeni planlar yapabilirsiniz. Ani karar almadan önce tekrar gözden geçirmekte fayda var. Haftanın son günü ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak, verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma günü ile birlikte hafta sonu eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Ani karar almadan önce tekrar gözden geçirmekte fayda var. Haftanın son günü ise iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma günü ile birlikte hafta sonu borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Anlaşmazsızlıklara karşı temkinli olmakta fayda var. Haftanın son günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma günü ile birlikte hafta sonu ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmelere dikkat etmekte fayda var. Haftanın son günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü ailesel temalar ile bunun yanında ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma günü ile birlikte hafta sonu çalıştığınız yerde astlarınız, evcil hayvanlarınız ve sağlığınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza biraz daha dikkat! Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları aktifleşebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ailesel temalar ile bunun yanında ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Cuma günü ile birlikte hafta sonu hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var. Cuma günü ile birlikte hafta sonu ailesel temalar ile bunun yanında ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Aile içi iletişime dikkat etmekte fayda var. Haftanın son günü ise varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma günü ile birlikte hafta sonu günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Haftanın son günü ise aile içi iletişime dikkat etmekte fayda var.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktivitelerde dikkatli olmakta fayda var. Cuma günü ile birlikte hafta sonu para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Harcamalarda daha dikkatli olmakta fayda var. Haftanın son günü ise yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma günü ile birlikte hafta sonu kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel alışverişte bulunabilirsiniz. Ani fiziksel hareketlerinize ve kazalara karşı temkinli olmakta fayda var. Haftanın son günü ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma günü ile birlikte hafta sonu dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Her şeyi kendinize dert etmeyin, sakin akışta olmakta fayda var. Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel alışverişte bulunabilirsiniz.