Pazartesi günü Ay Koç Burcunda ve Salı gününe kadar Ay Koç Burcunda olacak. Pazartesi ilk saatlerinde Güneş Terazi Ay Koç Burcunda Dolunay meydana geliyor. Daha girişken, gözüpek ve enerjik olacağımız bu süreçte ikili ilişkilerde ani karar almanız gereken konularda daha temkinli olmanız gerekiyor.Ay Salıgünüburç değiştirecek veAy Boğa Burcuna geçecek.Perşembe günü sabah saatlerine kadar Ay Boğa Burcunda olacak.Ay Boğa Burcunda olduğu zamanlarda Sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız, dinlenme estetik değerlere vakit ayıracağımız süreçler olabilir.Perşembe gününden Cumartesi öğle saatlerine kadar Ay ikizler burcunda olacak. Ay ikizler Burcunda hareket ettiği zamanlarda iletişim konularının devrede olacağına işaret etmekte. Hafta sonunun diğer kalan zamanında ise Ay Yengeç Burcuna geçecek. Özellikle aile, yuva temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Haftanın geneline baktığımızda;

Koç ve Yükseleni Koç olanlar:Pazartesi günükendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembe gününe kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir.Cumartesi öğle saatlerine kadar yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde ise daha çok aile yuvanızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:Pazartesigünübulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembegününe kadarkendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.Cumartesi öğle saatlerine kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir.Haftanın diğer kalan günlerinde iseyakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesigünükulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembe gününe kadarbulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.Cumartesi öğle saatlerine kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isepara ile ilgili konular gündeme gelebilir.
Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesigünüiş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembegününe kadarkulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Cumartesi öğle saatlerine kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isekendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesigünüeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembe gününe kadariş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.Cumartesi öğle saatlerine kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isebulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesigünüborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembe gününe kadareğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Cumartesi öğle saatlerine kadariş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesigünüikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembe gününe kadarborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Cumartesi öğle saatlerine kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Haftanın diğer kalan günlerinde iseiş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesigünüsağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembegününe kadarikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Cumartesi öğle saatlerine kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Haftanın diğer kalan günlerinde iseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:Pazartesigünühobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembe gününe kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Cumartesi öğle saatlerine kadarikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde iseborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:PazartesigünüAileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembegününe kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Cumartesi öğle saatlerine kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Haftanın diğer kalan günlerinde iseikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesigünüyakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembe gününe kadar Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.Cumartesi öğle saatlerine kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isesağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesigünüpara ile ilgili konular gündeme gelebilir.Salı günü Öğleden sonra durum değişiyor ve Perşembe gününe kadaryakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.Cumartesi öğle saatlerine kadar Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isehobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.